Vakbeurs Sportaccommodaties

14/03/2019 - 09:45 tot 17:00

De vakbeurs Sportaccommodaties is een beurs voor ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties. Bent u als (semi-)professional of vrijwilliger actief in deze sfeer, dan zijn er volgends de organisatie zes redenen waarom dit evenement in uw agenda moet staan:

100% focus op accommodaties

Er zijn talloze factoren waar u als professional rekening mee moet houden om een sterke accommodatie neer te zetten. Daarom vestigt Vakbeurs Sportaccommodaties als enige evenement in Nederland alle aandacht op de accommodatie zelf: van financiering en ontwerp tot beheer en onderhoud.

Bespaar zeeën van tijd

Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is deze dag op één plek voor u verzameld. U ziet, hoort en ervaart terplekke wat de nieuwste mogelijkheden in uw vakgebied zijn. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Inspirerende sessies

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

Laagdrempelig en ongedwongen netwerken

Op de beursvloer bent u overal welkom voor een goed gesprek, en schudt u de hand met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Daardoor is de vakbeurs hét netwerkmoment van het jaar.

Onmisbaar voor iedere professional in het vakgebied

Het maakt niet uit of u ambtenaar, adviseur, ontwerper, of ander soort professional uit het vakgebied bent. Door ideeën, visies en kennis met elkaar te delen, halen we het meeste uit onze sportaccommodaties – zowel nieuwe als bestaande. Op de beursvloer komen meer dan 1.600 van uw vakgenoten samen. Ook u bent een essentiële speler in dit netwerk.

Kosteloos en zorgeloos

Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.

Datum en tijd: donderdag 14 maart 2019: 9.45 - 17.00 uur.
Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten.
Registratie via deze website.