Inspiratie uit de praktijk

• Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs
    Ideeënboek
Jan Janssens

In Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs worden honderden praktijkvoorbeelden heel beknopt gepresenteerd. Op deze website vind je aanvullende informatie bij de praktijkvoorbeelden uit het boek. Het kan gaan om een uitgebreidere beschrijving, om meer illustraties, een linkje naar de betrokken club(s), linkjes naar externe bronnen, downloads, maar ook vragen en antwoorden bij de tekst.

Heb je zelf concrete vragen, Dan kun je die eenvoudig stellen door gebruik

Heb je zelf concrete vragen, Dan kun je die eenvoudig stellen door gebruik te maken van de reactiemogelijkheid onder het artikel. Wij zullen deze doorspelen naar de betreffende club(s) met het verzoek deze te beantwoorden. Als de vragen en antwoorden interessant zijn voor meer lezers, dan zullen deze aan het artikel worden toegevoegd.

Wil je snel bij een specifiek idee uit het boek terechtkomen, maak dan gebruik van de zoekfunctie op deze site. Ga met de cursor in de zoekbalk staan en vul de korte omschrijving van het idee (de kop boven het artikel in het boek) geheel of gedeeltelijk in, geef een harde return en het artikel verschijnt in de zoekresultaten.

Boek bestellen met een tientje korting

Wil je een exemplaar bestellen van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs, ga dan naar de website die speciaal voor deze uitgave is gelanceerd. Daar kun je meer lezen over de opzet en uitvoering van het boek en desgewenst een inkijkexemplaar downloaden. Het boek is in alle reguliere boekhandels en ook in webshops te koop, maar alleen op de eigen website van het boek word je in de gelegenheid gesteld om €10,- korting op de aanschaf te verdienen.