Vraag en aanbod

Wie heeft er nog nooit gebruik gemaakt van Marktplaats? Het is een fantastische website waar vraag en aanbod op allerlei gebied bij elkaar komen. Speciaal voor sportclubs is op dit platform ook een marktplaats ingericht. Voor de uitwisseling van (tweedehands) spullen, maar ook voor bemiddeling in dienstverlening, vacatures en stageplaatsen. Zijn er bij jouw club gebruikte maar nog altijd goede spullen waar jullie vanaf willen maar waar een andere club mee geholpen kan zijn, bied ze hier aan. Zijn jullie op zoek naar een nieuwe trainer, of ondersteuning op een of andere gebied, vraag het hier.

De marktplaats is gratis voor clubs aangesloten bij NL Sportclub en mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Alle producten en diensten mogen éénmaal worden aangeboden of gevraagd.

Ontmoet en profiteer van elkaar op de marktplaats!

aanbod

Opleidingen

Wil je ook trainer Allround Wandel Trainer worden? Of Trainer Wandel Bootcamp?
Dat kan op onze website... meer

Voorbeeld aanbod: Tribune te huur

Het openluchttheater DE SPEULKOEL van Stichting Rondom Magnus... meer

vraag