14 & 15 november: Nationale Sport Vakbeurs

De jaarlijke Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem staat weer voor de deur. Op 15 en 16 november zijn sportbestuurders, sportambtenaren, professionals van sportbonden en andere belangstellenden uit Nederland en Vlaanderen weer van harte welkom in de grote Evenementenhal.

De beurs wordt georganiseerd door ZPRESS Sport en wordt al voor de zevende keer gehouden.Het is daarmee beslist dé facilitaire sportbeurs van Nederland. Enkele honderden leveranciers van de meest uiteenlopende producten en diensten presenteren zich op de beursvloer.

Gevarieerd programma

Op beide dagen is de beurs geopend van 10 tot 17 uur. Bezoekers kunnen natuurlijk zelf hun route bepalen langs de stands van de meest uiteenlopende exposanten. Tussendoor kunnen ze ook interessante seminars en boeiende presentaties bijwonen. Op de website van de beursorganisatie kan het gevarieerde programma worden geraadpleegd en is een overzicht van de exposanten is te vinden.

Stand 224

Ook NL Sportclub zal van de partij zijn. Centraal op de beursvloer in stand 224 zullen we te vinden zijn. Daar geven informatie over de nieuwe community voor sportbestuurders en verkopen we Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs. Clubbestuurders die langs komen en dat ideeënboek willen aanschaffen, kunnen een leuke korting krijgen als zij een ideetje indienen dat in aanmerking zou kunnen komen voor een nieuwe editie van het boek. Komt dat idee door de selectie voor de tweede editie, dan krijgen ze te zijner tijd dat boek helemaal gratis!

Duizenden bezoekers

De laatste editie van de vakbeurs trok meer dan 7.500 bezoekers en 250 exposanten. De aftermovie die van die beurs is gemaakt geeft een goede indruk van dat wat bezoekers ook dit jaar te wachten staat.

Gratis entreebewijs

Het ziet er naar uit dat ook dit jaar weer vele duizenden bezoekers naar Gorinchem zullen gaan. Een paar weken geleden hadden zich al meer dan 5.000 bezoekers gemeld. Ook belangstelling? Vraag dan  via deze link een gratis entreebewijs aan. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het OV is de beurs bereikbaar.