Sportwoordvoerder CDA wil gesprek over brandbrief

• Hanke Bruins Slot (foto: CDA).

De brandbrief is aangekomen op het Binnenhof. CDA sportwoordvoerder Hanke Bruins Slot, is het eerste Kamerlid dat contact heeft gezocht met NL Sportclub naar aanleiding van de brief die eergisteren werd verstuurd.

De parlementariër nodigde ons uit voor een persoonlijk gesprek over de zorgen die in de brief worden geuit. Vanzelfsprekend gaan we hier graag op in. Bruins Slot is voor sportclubs een belangrijke en betrokken politica. Eerder ijverde zij met succes onder meer voor een sportspecifieke subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen en voor verhoging van de belastingvrije vrijwilligersvergoeding. Begin vorig jaar verscheen van haar hand de initiatiefnota Vrijwilligers zijn kampioenen.