Meer dan 250 praktijkvoorbeelden in ideeënboek

• Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs

Begin maart is Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs verschenen. Het boek is heel goed ontvangen. Van alle kanten zijn enthousiaste reacties binnengekomen.

Meer dan 250 inspirerende voorbeelden uit de praktijk van sportclubs

Er is een grote rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig bij sportclubs. Daaruit is flink geput bij de samenstelling van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs. Meer dan 250 praktijkvoorbeelden van heel veel verschillende sportclubs uit alle windstreken worden in dit kloeke boek gepresenteerd. Het is een bundeling van briljante ideeën, ludieke acties, praktische tips en slimme trucs waar elke club zijn voordeel mee kan doen.

Onderwerpen

In het boek wordt aandacht geschonken aan alle aspecten van de verenigingsorganisatie:

• Bestuur en beleid.
  • Vrijwilligersmanagement.
  • Financiële huishouding.
  • Ledenwerving en –behoud.
  • Maatschappelijke inzet.
  • Sponsoring.
  • Exploitatie kantine.
  • Beheer accommodatie.
  • Organisatie evenementen.
  • Enzovoort, enzoverder.

​Online platform

Elk boek heeft een unieke code die een heel jaar gratis toegang verschaft tot het besloten deel van dit digitale platform en de bezoeker in staat stelt om gebruik te maken van alle functionaliteiten van het platform. In de rubriek Inspiratie wordt aanvullende informatie aangeboden over verschillende praktijkvoorbeelden uit het boek én zullen nieuwe inspirerende cases worden gepresenteerd.

Bestellen

Het inspiratieboek is een uitgave van NL Sportclub en Arko Sports Media. Het is verschenen in een aantrekkelijke uitgave en kost €34,95. Het is verkrijgbaar in alle boekhandels en kan online worden besteld in de webshop van Arko Sports Media.

Impressie

Voor een impressie van het boek klik hier.