Nieuwe website voor sportopleidingen

• De nieuwe website.

NOC*NSF en een aantal sportbonden hebben een nieuwe website gelanceerd voor sportopleidingen: sportopleidingen.nl. De sportkoepel bericht hierover het volgende op haar site.

Op sportopleidingen.nl staan opleidingen van een zevental sportbonden (Badminton Nederland, KNBB, Nederlandse Handbalbond, Handboogsport Nederland, KNKV, KNLTB, KNGU, KNRB) en van NOC*NSF Academie voor Sportkader. Ook opleidingen van organisaties als Start2Move en Xoet zijn te vinden op het platform. Kenmerkend is dat opleidingen op het platform vaak sportgeneriek zijn; ze gaan over onderwerpen die, ongeacht de sport, een belangrijke rol spelen bij elke club of vereniging.

Aanbod NOC*NSF Academie voor Sportkader vanaf februari alleen op sportopleidingen.nl

Opleidingen van de Academie voor Sportkader zijn op dit moment te vinden en te boeken op zowel sportopleidingen.nl als op academievoorsportkader.nl. Vanaf 1 februari zal haar 'open' aanbod van opleidingen uitsluitend verschijnen op Sportopleidingen.nl. Voor het aanvragen van incompany opleidingen op maat kunnen organisaties nog wel terecht op academievoorsportkader.nl.

Voor de hele sportbranche

Met Sportopleidingen.nl willen de sportbonden en NOC*NSF bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van het kader, de opleiders en de medewerkers in de sport. Om zo een leven lang leren in de sport te stimuleren, met als uiteindelijke doel het plezier en de tevredenheid van de Nederlandse sporter te verhogen.