Discussieer mee

• Sherida Spitse, Stefanie van der Gragt en Jackie Groenen gaan in discussie met scheidsrechter Aanastasia Pustovoitova tijdens Nederland-Ierland (© Soccrates).

Dit is de plek voor opinie en discussie. Hier vind je prikkelende bijdragen en beschouwende artikelen over de positie en het functioneren van sportclubs, over beleidskwesties in de sport, en over ontwikkelingen in de sportwereld.

Wil jij jij aandacht voor een goede zaak, of juist voor een misstand? Wil je iets iets ter discussie stellen. Laat het ons weten. Als het onderwerp past binnen het aandachtsgebied van NL Sportclub en jouw bijdrage zich leent voor publicatie, gunnen we je graag dit podium. Behalve op eigen initiatief kunnen ook op uitnodiging artikelen voor deze rubriek worden geschreven. Leden van de community die ingelogd zijn kunnen reageren op de artikelen die hier geplaatst worden en met elkaar discussiëren. Ben je het helemaal eens met de schrijver van een artikel, is de nuance ver te zoeken of slaat deze de plank falikant mis? Laat het weten! Maak van je hart geen moordkuil. Deel je opvattingen met de community.